Loading...

Avís legal

Els dominis d’Internet floristeriapalmira.com  són de titularitat de Floristeria Palmira , (Frederic Casas, , 21 , 08970 Sant Joan Despí)). Tots els seus continguts, inclosos els textos, les imatges, el so, les animacions, el programari i qualsevol altre material que aparegui en els dominis, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial corresponents, i pertanyen a Floristeria Palmira.

Floristeria Palmira  reserva la possibilitat de dotar de normativa específica diferents continguts oferts des dels dominis, la qual prevaldrà sobre l’establerta en aquest avís legal en cas de discordança entre ambdós textos.

Floristeria Palmira no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar d’interferències o averies telefòniques, desconnexions en el sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control.

Floristeria Palmira  es reserva el dret de modificar sense avís previ els continguts dels dominis, així com els termes i les condicions d’aquest avís.

Novembre 2014